Landingpage

Landingpages zijn webpagina’s die bedoeld zijn om uw conversie te verhogen. Met conversie wordt de actie van een bezoeker bedoeld. U kunt hierbij denken aan allerlei aanvragen en aankopen. Deze pagina’s zijn speciaal ontworpen om de bezoeker snel informatie te verschaffen en aan te zetten tot actie. Meestal is een landingpage gericht op één specifiek product of dienst. Deze heeft als doel een aankopen of leads te genereren.

Waarom landingpages?

Het aantal aanvragen/aankopen kunnen aanzienlijk verhoogd worden via landingpages. U zorgt voor gerichte marketing en haalt het maximale uit uw marketingbudget. Bezoekers belanden immers via gerichte zoekwoorden op uw website. De kans dat de bezoeker overgaat tot actie neemt hierdoor toe.

Het is vooraf lastig te bepalen welke strategie het meeste rendement oplevert. Uit ervaring gesproken is dit vooral een kwestie van experimenteren en inzicht afhankelijk van uw doelgroep, branche en product. IMS beschikt over kennis om de conversie van uw pagina te optimaliseren. Landingpages bieden een uitstekende mogelijkheid om het resultaat te meten. Zo kunt u exact bijhouden welke advertentie strategieën goed uitpakken voor u.

U kunt contact opnemen voor advies op maat.landingpage

vinkje Bereik uw doelgroep effectief

vinkje Snelle resultaten

vinkje Actiegericht

vinkje Verhoog uw verkoop

Gratis Advies

Wij bekijken en beoordelen uw website geheel vrijblijvend!

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, * verplichte velden

Naam: *
E-mailadres: *
Url / Website: *