Linkbuilding

Linkbuilding is één van de succesfactoren voor optimale zoekmachine marketing. Zoekmachines zoals Google, hechten veel waarde aan sterke en relevante linkverwijzingen vanuit andere websites. Uw website stijgt hiermee in waarde waardoor uw positie verbetert. Linkbuilding is een continu proces welke van essentieel belang is.

De kwaliteit van deze links zijn bepalend voor een sterke positie. Zoekmachines hechten weinig waarde aan zwakke links of links waarvoor betaald moet worden. Het kopen van links of het niet legaal verkrijgen van links zorgt op lange termijn alleen maar voor negatieve gevolgen. Zoekmachines benoemen dit nadrukkelijk. Desondanks gebeurt het nog regelmatig dat er op deze wijze links worden aangemaakt.

Externe links vanaf sterke en relevante pagina’s zorgen voor een goede
  beoordeling door de zoekmachines.

Hierbij dient er eerst een situatie analyse gemaakt te worden. Wat de targetdoelgroep van de website is, is een belangrijke vraag om mee te beginnen. Hierna wordt bepaald welke websites relevant zijn voor linkbuilding.
Wij verzorgen relevante linkbuilding voor u, zodat uw concurrentiepositie verbetert. Uiteraard heeft dit alleen effect als aan de andere criteria is voldaan.

Kort samengevat is het dus naast alle andere zoekmachine optimalisatie aspecten, zeer belangrijk om de linkbuilding zorgvuldig uit te voeren. Linkbuilding is een continu proces waarvoor men geduld dient op te brengen. Oplossingen op korte termijn hebben misschien tijdelijk effect maar op lange termijn zult u achter raken op uw concurrenten.

Wij bekijken en beoordelen u website geheel vrijblijvend.
Nieuwsgierig hoe u website ervoor staat?

 

Aarzel niet en maak gebruik van onze website scan!

 

Gratis Advies

Wij bekijken en beoordelen uw website geheel vrijblijvend!

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, * verplichte velden

Naam: *
E-mailadres: *
Url / Website: *