Optimalisatie / Pakket Medium

Om het voor u gemakkelijker te maken hebben wij een aantal basispakketten waaruit u kunt kiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om een geheel op maat gemaakt pakket samen te stellen.

U kiest voor medium pakket indien:

U geeft 5 zoekwoorden op. Voor deze 5 zoekwoorden maken wij 5 landingpagina’s. Dit pakket bestaat verder uit 10 uur linkbuilding per maand.

Optimalisatie / Pakket Large

Pakket large is voor het geval u een stap hoger wilt. Dit kan vanaf het begin gerealiseerd worden, maar ook vanuit een upgrade van pakket medium.

U kiest voor large pakket indien:

U geeft 10 zoekwoorden op. Voor deze 10 zoekwoorden maken wij 10 landingpagina’s. Dit pakket bestaat verder uit 10 uur linkbuilding per maand.

Optimalisatie/ Pakket Extra Large

Pakket extra large is voor de echte grootdenkers. U investeert in zoekmachine optimalisatie en profiteert daar uitbundig van. Het extra large pakket heeft als voordeel dat er intensief gewerkt wordt om uw website te voorzien van top posities.

U kiest voor extra large indien

U geeft 15 zoekwoorden op. Voor deze 15 zoekwoorden maken wij 15 landingpagina’s. Dit pakket bestaat verder uit 10 uur linkbuilding per maand.

Optimalisatie / Stel uw eigen pakket samen

Heeft u liever een aangepast pakket?

Uiteraard kunt u bij IMS ook een pakket geheel naar uw wens samenstellen. In overleg wordt een pakket samengesteld die het best bij uw doelstellingen past.

U kunt hierover contact opnemen voor advies op maat.