Google

Yahoo Adverteren

Yahoo Sponsored Search werkt vrijwel op dezelfde manier als Google’s Adwords. U kunt via Yahoo sponsored search een campagne samenstellen met een voorafgesteld budget. U geeft relevante zoekwoorden op en daarmee adverteert u op deze zoekmachine. Wanneer er wordt gezocht op een door u opgegeven zoekwoord, dan verschijnt uw advertentie. De positie hiervan is mede afhankelijk van uw budget.

De gesponsorde koppelingen zijn advertenties via Yahoo Sponsored Search. U vindt deze bovenaan en rechts van de resultaten.

IMS biedt u nu de kans op een korte abonnementsperiode van slechts 6 maanden! U besluit na deze 6 maanden of u met ons verder gaat. Wij hebben het volste vertrouwen dat u na deze periode de samenwerking met ons doorzet.

Waarom Yahoo?

vinkje U bereikt uw doelgroep effectief

vinkje Snelle resultaten

vinkje U bepaalt uw maandbudget

vinkje Volledig inzicht in vorderingen en resultaten

Wij gaan gericht te werk en beschikken over specialisten die zorgen voor optimale resultaten waarvan u profiteert. Wij zetten een advertentie campagne geheel gratis voor u op. U betaalt een vast en afgesproken maandbedrag en hoeft zelf niets te doen. Wij doen al het werk voor u. Snel, deskundig en effectief!

Het voordeel van Yahoo Sponsored Search is dat het concurrerende prijzen biedt t.o.v. Google’s AdWords. Een nadeel is dat u met Yahoo minder bezoekers zult bereiken omdat 90% van de zoekopdrachten via Google plaatsvindt.

Gratis Advies

Gratis een professionele Yahoo advertentiecampagne op maat?

Test het nu zelf voor 6 maanden!

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, * verplichte velden

Naam: *
E-mailadres: *
Url / Website: *