Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om een top positie te bereiken op zoekmachines zoals Google. Het is vanzelfsprekend dat een top positie de meeste bezoekers oplevert.

Belangrijk hierbij is dat alle aspecten die belangrijk zijn voor een goede positie, op elkaar afgestemd zijn. Bij IMS beschikken we over alle kennis welke noodzakelijk is voor zoekmachine optimalisatie. Hieronder staan de belangrijkste stappen van zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit onder andere:

Website Optimalisatie

Grote zoekmachines waaronder Google scannen o.a. de technische kant van uw website. Dit is medebepalend voor de waardebepaling. Het is daarom belangrijk dat uw website een goed structuur bevat. Welke technische aspecten hierbij vereist zijn kunt u overlaten aan onze webbuilders die hier ervaring mee hebben. Het optimaliseren van uw website begint dus bij een goede website.

Pagina Optimalisatie

Wij gaan aan de slag met de door u gekozen zoekwoorden. Ieder zoekwoord krijgt een eigen pagina. Deze pagina’s voldoen geheel aan de optimalisatie eisen en zijn volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Grote zoekmachines lezen de broncode van een pagina en bepalen mede daarvan de waarde van een pagina. Dit is slechts één van de vele criteria welke zoekmachines als Google gebruiken om uw site goed te indexeren. Onze gespecialiseerde tekstschrijvers voorzien uw webpagina’s van uitstekende teksten voor zowel uw bezoekers als zoekmachines.

Optimalisatie pakketten!

vinkje Pakket Medium

vinkje Pakket Large

vinkje Pakket Extra Large

Uiteraard is het ook mogelijk om een geheel op maat gemaakt pakket samen te stellen.

 

Gratis Advies

Gratis een professionele Yahoo advertentiecampagne op maat?

Test het nu zelf voor 6 maanden!

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, * verplichte velden

Naam: *
E-mailadres: *
Url / Website: *